Föreningen för autister i VÄSTERNORRLAND

Bli medlem

Medlemskapet kostar 125 kr per år från och med 2018. Som medlem har du rätt att delta i våra gemensamma fritidsaktiviteter och medlemsmöten där beslut fattas. Dessutom blir du inbjuden till vårt interna forum, där OA:s medlemmar håller kontakten. Medlemskap beviljas till den som har eller anser sig ha Aspergers syndrom eller någon annan diagnos inom autismspektrumet.

För att bli medlem i OA Västernorrland fyller du i formuläret nedan och väljer distriktet ”Västernorrland”. Mer information om medlemskap finns på OA:s hemsida.

Genom att fylla i formuläret för medlemsansökan samtycker du till att OA registrerar de personuppgifter som du lämnat till oss i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret hanteras av delar av riksstyrelsen och ansvariga personer för våra distriktsavdelningar. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt för utskick av medlemsinformation. OA följer gällande lagar och regler vid behandling av personuppgifter.

Syfte

9 + 14 =

NYHETER

Medlemsträffar i Örnsköldsvik, Vi träffas varje fredag kl. 16:30 på Medborgarskolan. Fredagen den 22 november är temat: "Maktlöshet". Välkomna!

Bli medlem

För att bli medlem eller sympatisör fyller du i formuläret på den här sidan. Mer information finns på Riks hemsida.